Publikacija-Evroatlantski dijalog 2016

Udruženje građana “Nova srpska ideja” tokom proteklih nekoliko mjeseci uspješno je realizovalo projekat “Evroatlantski dijalog 2016” u okviru kojeg su, pored ostalih aktivnosti, realizovana tri okrugla stola sa učešćem eminentnih predstavnika iz javnog i političkog života Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, akademske i stručne zajednice, te medija i drugih zainteresovanih građana.

Kao važan dio ovog projekta, UG “Nova srpska ideja” objavljuje i printanu publikaciju, odnosno zbornik radova učesnika okruglog stola koji je u julu mjesecu održan na Kozari. Ovaj zbornik, koji na ovom mjestu predstavljamo u pdf formatu, predstavlja ekstrakt različitih mišljenja i stavova učesnika okruglog stola na Kozari, odnosno predstavlja zbornik svojevrsnih naučnih radova o ovoj izuzetno važnoj, a opet nedovoljno stručno obrađenoj temi.

UG “Nova Srpska ideja” će i ubuduće da nastavi sa promovisanjem dijaloga i razmjene najrazličitijih, ali svakako konstruktivnih mišljenja i argumenata o svakom strateški važnom pitanju po Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu.

Zbornik radova Zbornik radova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *